parallax background
 

Barista inhuren

Professionele barista op locatie

Een professionele barista op locatie inhuren? De zeer gedreven barista’s van Cup of Blackbird zorgen, op iedere gewenste locatie, dat je warm wordt ontvangen, met vers bereide espresso, cappuccino, heerlijke thee of naar wens een versgebakken lekkernij. Wij maken enkel gebruik van de hoogste kwaliteit, vers gebrande (specialty) koffie en werken zoveel mogelijk met biologische en Fairtrade-producten.

Onze barista haalt, door zijn kennis, ervaring en liefde voor het product, de mooiste smaken uit de koffie en maakt hierdoor van iedere kop een cadeautje. Uiteraard schenken wij ook Latte Art in de melkkoffies.

Gastvrijheid en servicegerichtheid van de barista staan voorop en we kijken graag samen met jou hoe we het evenement zo plezierig mogelijk kunnen inrichten. Ook kunnen wij, trotse koffienerds, veel vertellen over de achtergrond van de gebrande koffieboon. Maar uiteraard alleen als daar zin, tijd en ruimte voor is!

Barista inhuren met apparatuur

Beschik je niet over je eigen koffieapparatuur? Geen probleem! Op aanvraag nemen we onze eigen professionele espressomachines, koffiemolens en toebehoren mee, zodat een complete koffiebeleving kan worden ingericht. Dat kan op een zakelijk evenement zijn, maar ook in restaurants, op bruiloften of muziekfestivals. Alles is mogelijk en we denken graag met je mee.

Filterkoffie én thee op locatie

Naast het inzetten van barista-apparatuur bestaat er ook de (extra) mogelijkheid om filterkoffie op locatie te verzorgen. Deze originele en populaire manier van koffiecatering zorgt ervoor dat de mooiste, subtiele en tevens complexe smaken in het kopje terecht komen. Een garantie voor een unieke smaakbeleving.

Ook kunnen we zorgen voor een geurige kruidentuin, waarvan de lekkerste frisse en lichte thee kan worden getrokken. Maar wat het ook wordt, één ding weten wij inmiddels zeker: een met aandacht en liefde bereide kop koffie zorgt altijd en overal voor gezelligheid, vermaak én een goed gesprek.


Trotse koffienerds, dat is wat we zijn. We vertellen je graag alles over de achtergrond van onze prachtige producten”