parallax background
 

Koffieproeverij

Persoonlijke koffieproeverij

Heb je altijd al willen weten waar koffie vandaan komt? Welke rol de koffieboer speelt en waar koffie zijn uiteindelijke smaak aan te danken heeft? Dan is een persoonlijke koffieproeverij van Cup of Blackbird absoluut iets voor jou en je vrienden of familie!

We starten de proeverij met een rondleiding door de koffiebranderij. Hier komen jullie erachter wat “groene koffie” nou eigenlijk is en zullen jullie een goed beeld krijgen van de inkoop, het brandproces van de koffieboon en nog heel veel meer.

Cupping

Tijdens de proeverij, ook wel cupping genoemd, maak je kennis met vers gebrande Specialty Coffee. Jullie gaan aan de slag met het cuppen van verschillende soorten koffies uit diverse landen, op zowel hoge als lage temperaturen. Vervolgens beoordelen jullie de koffies op meerdere aspecten, zoals geur en mondgevoel. De geur- en smaakverschillen zullen je verbazen.

Ook bestaat de mogelijkheid om, tegen een kleine meerpijs, de proeverij te starten met een koffie naar keuze met daarbij een versgebakken lekkernij. Informeer hiervoor naar de mogelijkheden door even contact op te nemen.

De koffieproeverij van Cup of Blackbird is interactief, informeel en leerzaam. Na afloop zal je nooit meer hetzelfde naar je dagelijkse kopje koffie kijken!

Koffieproeverij voor groepen

Zelf een koffieproeverij plannen bij Cup of Blackbird op een door jou gewenste datum? Dat kan vanaf 8 personen! Hiervoor kun je ons contactformulier invullen!

Duur koffieproeverij 70-80 minuten
Kosten € 21,50 p.p.

Koffieproeverij voor losse deelnemers

Ben je in je eentje of met een klein groepje (minder dan 8 personen)? Dan kun je je aanmelden voor een van onze vaste, maandelijkse koffieproeverijen voor losse deelnemers. Daarvoor klik je op deze link.

Duur koffieproeverij 70-80 minuten
Kosten € 21,50 p.p.


Je leert verschillende soorten koffie te beoordelen op meerdere aspecten, zoals geur en mondgevoel. De verschillen zullen je verbazen”